ΠΑΝΕΛ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ-MARINE 40W – 12V GSP-40 Τιμή 467,00 ευρω

Εύκαμπτο ηλιακό φωτοβολταϊκό 40W/12V  GANZ Eco-Energy’s, σειρά GSP. Κατάλληλο για φόρτιση μπαταριών, ειδικά για χρήση σε θάλασσα. δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα. Σχεδιασμός χωρίς γυαλί.
Ημιεύκαμπτο (πάνω από 3%) με υποστήριξη αλουμινίου για επίπεδες και ελαφρά καμπύλες επιφάνειες
Διαστάσεις : 758x458mm.
Βάρος : 2,36Kg.
Περιλαμβάνεται 3μ καλώδιο.
Απαιτείται ρυθμιστής φόρτισης για να αποφύγουμε την υπερφόρτιση της μπαταρίας.
Χαρακτηριστικές εφαρμογές:
• Φόρτιση μπαταριών 12V
• Φόρτιση μπαταριών για σκάφη αναψυχής, Βάρκες, ιστιοφόρα, ταχύπλοα, φουσκωτά.
• Φόρτιση μπαταριών για οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Οι εύκαμπτοι ηλιακοί συλλέκτες  GANZ Eco-Energy’s  σειρά GSP έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ειδικά για χρήση σε θάλασσα. Τα πάνελ δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα ακόμη και κάτω από ακραίες εκθέσεις  στις υπεριώδεις ακτίνες.
Το πίσω μέρος της μονάδας είναι τελείως επίπεδο, έτσι ώστε να μπορούν να βιδωθούν ή να κολληθούν flat στο κατάστρωμα. Οι ηλιακοί συλλέκτες  GSP μπορούν να τοποθετούνται σε σταθερή, άκαμπτη επιφάνεια. Οι συλλέκτες που θα τοποθετηθούν σε επίπεδες επιφάνειες π.χ. κατάστρωμα μπορούν να καμφθούν μέχρι 3%. Τα προστατευτικά των cell και το καλώδιο προσθέτουν μόνο  15 χιλιοστά  στο συνολικό πάχος του συλλέκτη των 3 χιλιοστών. Κάθε πάνελ έχει 4 τρύπες για τοποθέτηση και  3m καλωδίου PU με μανδύα είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν αντιολισθητική επίστρωση

This entry was posted in Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), Ηλιακοί συλέκτες, Πάνελς, Πωλήσεις ειδών, Φωτοβολταϊκά συστήματα and tagged , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση